Badehotellet i posten

Sådan. Igår fik jeg sendt scenariet afsted. Ni fede kuverter – det er vist det højeste, jeg har været oppe på. Og der kommer måske flere. Postdamen var overhovedet ikke flink. Jeg stod der med mit gladeste happy-face, over ikke at skulle ned på hovedpostkontoret kl 2 om natten, og så sidder hun der, som en ægte heks bag skranken med Gary Larssonske damebriller og hele molevitten.

“Det var ikke så smart det du har gjort”, siger hun. “Øh, hvad” svarer jeg. “Kan du se det hul her”, siger hun, og peger på et lille hul, som hun selv lige har lavet. “Du risikerer at det hele falder ud af kuverten”. Og så er det jeg tænker. Det er sgu dig selv, der lige har lavet hullet, søsterløgsovs, tag dog lige at være lidt mere forsigtig, når du nu håndterer arvesølvet på den måde.

Well, det skulle jo sendes, så det var der ikke så meget at gøre ved. Gik over og slikkede demonstrativt på frimærkerne med tungen, hvorefter jeg lod kuverterne glide ned i åbningen til A-post, en efter en.

Postsæk

2 thoughts on “Badehotellet i posten”

  1. Du får bare ørerne i postmaskinen fordi hun er mutant telepat og ved du netop ikke har skrevet et komediescenarie om postvæsenet. Og doh våtsj owt. Det var Postvæsenet der “forsvandt” Ronni the Rat.

    Men fra os andre tillykke – jeg bliver måske kuvert nr 10.

  2. Der skulle mere end en postøgle til at stoppe Balladebordellet, lige som der skulle mere end en forskræmt 12-årig, der ikke turde spille sin rolle, til at forhindre Hemmlers rendezvous med sin skæbne.

    Der var gyldne øjeblikke, ikke mindst takket være en pragtfuld Hemmler (Sigurd) og en modig PerErik (pigehvisnavnjegharglemt). Og Bagmanden, naturligvis, som gav en fantastisk Suppe-Werner og en galpende morsom Apollo!

    Fint, fint scenarie, Frederik

Comments are closed.