Fastaval tilmelding

Jeg lærer det aldrig. Man kan bare ikke være spilleder på mere end 3 scenarier på en fastaval. Der er ikke tid til noget af det hyggelige, såsom at få en ordentlig vinterfrakke på, spille Puerto Rico (med dem der stadig ikke har gennemskuet det) og hænge med Forge-pigerne, Thomas, Per og Peter.

Alligevel gør jeg det igen og igen. Fucking 5 scenarier. I kan ligesågodt få listen:

Hjemvendt (torsdag aften)
Den Brændende Vinds Ild (fredag aften)
Sort/Hvid (lørdag dag)
Badehotellet (lørdag aften)
Drømmen om en Konge i Gult (Søndag).

Såe, mon ikke jeg fortryder min søndagsblok, når jeg stiv af festdruk med Jonas og Absurtherne ligger i min sovepose, og bare ikke har lyst til at lave fandango med Manhattan.

Shit.

13 thoughts on “Fastaval tilmelding”

 1. Yeah! Du skulle bare overgå mine 4 med 5, hva’?

  “Forge-pigerne” er et helt vildt godt udtryk! hæ hæ.

 2. Når du alligevel er i gang, så mangler du jo at spillede Kongemord fredag dag – der laver du jo ikke noget, kan jeg se 🙂

 3. Ja, selvfølgelig! Det kan jeg jo passende spillede mens jeg simultan-spilleder Burgundia og Superheroes 2.

 4. Gør det, det bliver fedt. Superhelte, der bekæmper underjordiske, mens de taler i Shakespeare-sprog. Fedt

 5. Vi skal altså også have tid til at drikke øl og Tequila-slammers! Alt det rollespil, altså…

 6. Ja, ja. Samtidig med at vi flår rundt med de der “GØGL”- og “FORGE”-skilte, så vi rigtig kan så sat dem på plads.

 7. Og den er også sort, den der side… Rocker!

  TIllykke med side mester, og endnu engang tak fordi du gider spillede “sort/hvid”. Jeg sender det når det er færdigt, men det tager lidt længere tid end forvendet – da min krop hele tiden syens jeg skal sove…

 8. Sålænge jeg bare får et twister-spil, så skal jeg nok få tiden til at gå indtil du får skrevet de der spilpersoner færdig på fastaval.

 9. … osse mig, osse mig. Vil ha’ Twister-spil.
  Vi kunne også selv lave spilpersoner. Mine vil være følgende: Terminator, Predator, Space Marine, Chaos Marine, Darth Maul… Det passer da meget godt til dit scenarie, ikke Johs? Eller tager jeg fejl?

Comments are closed.