Categories
Update

Stilhed efter stormen (og en lille prut)

Efter en solid overdose af rollespilsrelaterede events håber jeg nu at kunne vende tilbage til normaliteten. Fastaval er slut, Knutepunkt 06 er overstået og Olle Jonssons bryllup er en done deal.Fastaval var, som det (næsten) altid er, en succes. Det slog mig på et tidspunkt hvor hverdagsagtigt det egentlig virkede; måske var det, fordi det var mit tiende år som fastavalgænger? Måske fordi jeg havde for travlt med at være spilleder? Måske fordi det var de samme mennesker man ser år for år? Måske fordi man næste år kun skal komme til lørdagsdæmonen og banketten?Apropos banketten, så var det jo lidt af en bitter pille at sluge, at Badehotellet kun blev nomineret; men at tabe til titaner, er der ingen skam i. Respekt til Max og co. for at kunne navigere i et særdeles farligt farvand. Nu vil kun tiden vise, hvilket scenarie der trak det længste strå. Jeg har i al fald fået de første fan-mails.Et par uger efter stod der så Knutepunkt på plakaten. Meta-live kongressen. Denne gang i Sverige, delvist arrangeret af Jeepen. Her følger redux udgaven: Thorbiörn der panik-retter i programmet helt ind til lørdag (eller var det søndag?), oplæsninger af svensk porno serveret med røde pølser, uropførsel af Fluggan og Birds on a Wire, Ost, Portvins-workshop, Anna Lisa Ingemansons “Svarta ögon”, The Olle Jonsson Bachelorparty, turning jeep, og en lettere panik-agtig hjemtur. Tak til Thorbiörn, Olle, Joc og Tobias for en helt igennem uforglemmelig weekend.Whats next? Ropecon

7 replies on “Stilhed efter stormen (og en lille prut)”

Normalitet? Ja så ok da, men kun ind til torsdag den 25 hvor du skal med på Orkon!

Well, måske… Orkon er nu en god, hyggelig kongres.

Jeg skal lige koordinere med examen och sånt…

Det kunne være fedt hvis du kom med.. Anders, Magnus og Jeg er meldt til og Mikkel er vist også sikker… og så prøver jeg ihærdigt at få resten af boyz til at indse at de ikke kan undvære Ork´en.

Jeg overvejer også Orkon.

Badehotellet er sgu et sjovt og fedt scenarie med potentiale for virkeligt geniale spiloplevelser, Frederik. Det håber jeg ikke, du er i tvivl om, at jeg mener.

Badehotellet satte gang i nogle overvejelser om Publikumsprisen for mig. Selv om det ift. top 5 ikke gjorde nogen forskel i Badehotellets tilfælde, synes jeg alligevel, at det kunne være interessant og væsentligt med en diskussion af Publikumsprisen.

Som det er nu, tæller spørgsmålene om oplevelsen, historien og spillermaterialet med fra spillernes sedler, og spørgsmålene om oplevelsen, redskaber, læseoplevelse og hvordan det var at være spilleder på fra spilledernes sedler. Er det de rigtige ting? Skal de andre spørgsmål tælle med? Mangler der noget? Skal de tælle lige meget?

(og ja, selvfølgelig skal diskussion også tages andre steder, men vi kan jo tyvstarte her)

Hej Max.

Jeg tvivler absolut ikke på på at dommerne (og du) var glade for Badehotellet. Som jeg skriver så var feltet ganske godt i år. Nu var jeg godt nok lidt muggis på fastaval og banketten, men det havde som sådan ikke noget med Badehotellet (og fravær af Otto) at gøre, men mere med en hård omgang spilleder. Fire scenarier (heraf to ‘besværlige’) er trods alt en ordentlig mundfuld.

jeg synes det er positivt at Badehotellet har afstedkommet en diskussion om publikumsprisen, for jeg er helt ening med dig (og munkholt) om at der er et eller andet som ikke fungererer.

Måske er jeg bare gammeldags nostalgisk, da det i gamle dage var en anden sag med den pris. Det er ikke helt til at gennemskue i dag. Men der var noget simpelt over at spillerne kun skulle give en karakter (og noget lettere for dommerne).

Jeg er klart interesseret i en dialog omkring priserne, måske lidt i samme stil som da der de øvrige kategorier blev diskuteret. Det var efter min mening ret produktivt.

Comments are closed.